Διατροφή & Υγεία
Διατροφή & Υγεία

Μια 50χρονη 20άρα!

0
Κοινοποιήσεις
0Points

Η TikToker Holly Pan έχει τους 60.000 ακολούθους της να την κοιτούν με δέος με τα κόλπα της «αντιστροφής ηλικίας» – με ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ορκίζονται ότι η 50χρονη μπορεί να είναι απλώς 20 και να λέει ψέματα.

Σύμφωνα με την κομψή δημιουργό περιεχομένου, η οποία αποκαλεί τον εαυτό της “Your fashion BFF”, το κλειδί για να φαίνεσαι δεκαετίες νεότερη είναι η γκαρνταρόμπα σου.

@hollyhpan Which look is your fav? #greyoutfits #monochromeoutfit #ootdideas #styleover40 #styleover50 #styletrend2023 #winteroutfitideas ♬ Badass Woman – Meghan Trainor


«Δεν ντύνομαι για να δείχνω νεότερη, ντύνομαι για να αναδεικνύω το σώμα μου και το πώς νιώθω», γράφει η Pan ένα κλιπ που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 11,5 εκατομμύρια προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα.

 

@hollyhpan I don’t dress to look younger, I dress to compliment my body and how I feel ???? Big shoutout to my friend @tingmystyle for always inspiring us! #styleinspiration #styleover40 #thisis50 #proaging #allblackoutfit ♬ original sound – Yarin ????

ΠΗΓΗ

Πώς σας φάνηκε;