Χρήσιμα & Πληροφόρηση
Χρήσιμα & Πληροφόρηση

Douleutaras.gr: Ο Φίλος του Σπιτιού σου και στον καθαρισμό! 

0
Κοινοποιήσεις
0Points

 

Πώς σου φαίνεται να επιστρέφεις σπίτι και να το βρίσκεις πεντακάθαρο χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολύτιμο χρόνο καθαρίζοντάς το; 

 

Θα σου απαντήσουμε εμείς: ΥΠΕΡΟΧΟ! 

 

Εάν ανήκεις στους ανθρώπους που δεν τα πηγαίνουν καλά με τις δουλειές του σπιτιού, υπάρχει μία υπηρεσία που είναι φτιαγμένη για εσένα!  

 

Η Υπηρεσία Καθαρισμού της δημοφιλούς πλατφόρμας εύρεσης επαγγελματιών Douleutaras.gr, έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερους από 50.000 καθαρισμούς σπιτιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτελεί την επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια!  

 

Γιατί; Γιατί μέσα σε λίγα κλικ κλείνεις online τον καθαρισμό του σπιτιού σου με απόλυτη ασφάλεια για το αποτέλεσμα που θα έχεις! 

 

Πώς λειτουργεί; 

Η διαδικασία για να κλείσεις ραντεβού είναι πολύ απλή!  

Αφού συμπληρώσεις online μία σύντομη φόρμα με τα στοιχεία του χώρου σου και την ημέρα/ώρα που θέλεις να γίνει ο καθαρισμός, η πλατφόρμα επιλέγει ανάμεσα σε 150 αξιολογημένες οικιακές βοηθούς του δικτύου της την κατάλληλη για εσένα βάσει περιοχής και διαθεσιμότητας. Όταν γίνει η επιλογή, έχεις πρόσβαση στο προφίλ της οικιακής βοηθού με τα στοιχεία και τις αξιολογήσεις της. 

 

Ακόμη, η πλατφόρμα δίνει την επιλογή διαφορετικών πλάνων καθαρισμού ανάλογα με τη συχνότητα καθαρισμών που χρειάζεσαι (κάθε εβδομάδα ή κάθε δύο εβδομάδες). Επιλέγοντας ένα από τα πλάνα, έχεις τη δυνατότητα να εξυπηρετείσαι σταθερά από την ίδια οικιακή βοηθό, απολαμβάνοντας χαμηλότερο κόστος ανά ώρα καθαρισμού 

 

Οι οικιακές βοηθοί του δικτύου της πλατφόρμας περνούν από εντατική εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε καθαρισμού. Το αποτέλεσμα; 6.500 πελάτες που έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία να την έχουν βαθμολογήσει με 4,7/5! 

 

Έτσι, απολαμβάνεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού βρίσκοντας την κατάλληλη οικιακή βοηθό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Ταυτόχρονα, μπορείς εύκολα να προγραμματίζεις τα ραντεβού σου online αλλά και να έχεις προσωπική εξυπηρέτηση από την ομάδα του Douleutaras.gr αφού είναι συνεχώς δίπλα σου σε ό,τι θελήσεις! 

 

Είσαι έτοιμος για τον επόμενο καθαρισμό σπιτιού; Δοκίμασε το Douleutaras.gr και θα μας θυμηθείς!  

 

Πώς σας φάνηκε;