σε

Ιταλία: Πήγε να κάνει το εμβόλιο φορώντας ψεύτικο χέρι σιλικόνης1 λεπτό ανάγνωσης

Τι άλλο μένει να δούμε αντιεμβολιαστές μετά το περιστατικό στην Ιταλία; Εκεί όπου 50χρονος «επιστράτευσε» μέχρι και ψεύτικο χέρι!

Όλα έγιναν στην πόλη Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας, όπου 50χρονος αντιεμβολιαστής για να αποφύγει να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, «φόρεσε» ψεύτικο χέρι σιλικόνης αλλά το κόλπο του δεν… πέρασε από τη νοσοκόμα.

Ο αντιεμβολιαστής είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στο ώμο κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι επρόκειτο για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το. Γιατί ο αντιεμβολιαστής δεν… φαντάστηκε ότι η νοσοκόμα θα το καταλάβαινε…

Στόχος του 50χρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς να κάνει το εμβόλιο κατά της COVID-19. Προσπάθησε να πείσει μάλιστα την νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.

Ο 50χρονος θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.

ΠΗΓΗ

Ποιά είναι η αντιδρασή σας;
5
1
0
2
3
0